HTML

Kérdéses > Miről beszélgessünk? Beszélgessünk a szexről?

Bárki > Igen.

Kérdéses > Mi az első dolog, ami eszedbe jut erről?

Bárki > Egyrészt az öröm, másrészt az, hogy a szex egy morális szólamokkal megterhelt, megbetegített téma.

Kérdéses > Ezzel teljesen egyetértek, és azt hiszem, sokan mások is. Most azt érzem, arra gondolsz, ha el tudnál mondani dolgokat a szexről, ha jól rá tudnál világítani erre-arra, akkor ez segítene. És vegyük figyelembe, hogy sokan sokféle dolgot felfedtek már a szexről, de a változás így, csak apró lépésekben halad.

Bárki > Te milyen változást szeretnél?

Kérdéses > Gyökeres változást. Olyan változást, mely után a szexualitásunkat össze sem lehet hasonlítani a mai állapotokkal. Fordulatot szeretnék.

Bárki > Én is.

Kérdéses > Szerinted, ha az emberekkel meg tudnád osztani az információidat a témában (pl. könyvben vagy blogon), akkor ez gyökeres változást okozna?

Bárki > Hozzájárulna ahhoz.

Kérdéses > És szerinted a gyökeres változás mikor következne be? Mennyit kell még erre várni?

Bárki > Nem tudom. A változás most is történik. Talán pár száz év.

Kérdéses > Nem élek ennyi ideig, de ezzel most jól félre is söpörtelek. Ilyenkor utálom magam, ha a „magam”, mint fogalom létezik egyáltalán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr314963243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása