HTML

Bárki > Én szívesen létrehoznék és üzemeltetnék egy kis édent, persze csak olyan „édent”, amit ma, Magyarországon, a fennálló lehetőségek megengednek. Ha lenne rá pénzem.

Kérdéses > Mesélj róla!

Bárki > Én kibérelnék egy pár száz négyzetméteres, viszonylag extrás, családi ingatlant, azok részére, akikről tudom, hogy részt vennének azokban a dolgokban, amiket Te improvizációknak hívsz és ajánlsz.

Kérdéses > És az improvizációk kitalálásában is részt vennének?

Bárki > Igen.

Kérdéses > Ez körülbelül hány ember?

Bárki > Kábé 10-15 felnőtt, kisgyerekesek is vannak benne.

Kérdéses > Mennyi pénz kellene ehhez?

Bárki > A legminimálisabb megvalósításában nagyjából 4-500 ezer forint havonta, illetve 2 millió a kaucióra és a beköltözésre. Most hasamra ütöttem.

Kérdéses > Mindegy is, ezt ráér később is kitalálni. Viszont hogyan nézne ki egy ilyen „éden”.

Bárki > Ez semmi más nem lenne, ez a hely, mint egy ingyenes lakhatást és ellátást biztosító motelszerűség. Teljes ellátást adna (külön alkalmazottakkal), de még nem jelentene buborékot a társadalomban.

Kérdéses > Ennek a 10-15 felnőttnek ott, ebben a motelszerűségben takarítania, bevásárolnia, mosnia, stb. kellene-e?

Bárki > Mindenben ki lennének szolgálva, de bármiben részt vehetnének, amiben kedvük tartja. És akkor jöhetnének-mehetnének onnan/oda, amikor akarnak. Talán csak annyi, hogy ne verjék szét a kéglit, illetve ott senkit nem fogadhatnak. De még ezeket ki kellene találni.

Kérdéses > Kitalálhatnánk a befektetőkkel együtt. Ez jól hangzik.

Bárki > Szerinted erre lehet pénzt szerezni?

Kérdéses > Majdnem biztos vagyok benne. Ha ezen a helyen tényleg történne előrehaladás az egyes improvizációk kitalálását, illetve ezek egyszerre improvizálhatóságának fejlesztését illetően, akkor szerintem igen, lehetne pénzt szerezni.

Bárki > Mi a következő lépés.

Kérdéses > Megpróbálnék rá támogatókat keresni.

Bárki > És ki kapná a pénzt tőlük?

Kérdéses > Hát Te, de valószínűleg csak az „alapítványon” keresztül, minden bizonnyal, kis időkre előre folyósítva. Már amennyiben a támogatók tartani szeretnék a velem együtt vélt céljaikat. Vagy odaadhatják bárkinek közvetlenül, ha úgy ítélik meg, hogy az „alapítvány” közreműködésére nincs szükségük.

Bárki > Erre nem lehet támogatókat találni.

Kérdéses > Nem tudhatod, hogy kivel fogok még megismerkedni. De mondhatom-e bárkinek, hogy Te szívesen megszerveznél egy ilyet, még akkor is, ha az „alapítvány” a költségeidet max., mindig csak 2 hónappal (tegyük fel, hogy csak 2 hónappal) folyósítaná előre.

Bárki > Mondhatod.

Kérdéses > Akkor majd mondom is. Ha lesz kinél alkalmam. Januárban lehet, hogy egy csomó helyen megfordulok.

Bárki > Te tudod.

Kérdéses > Én is, vagy senki.

Bárki > Jó, Te is, vagy senki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr254984391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása