HTML

...

...

Bárki > Ez nemrég ment a tévében. A legutóbbi beszélgetésünk után jutott eszembe, bár Skype-on nem tűnt úgy, mintha a szakállad már ősz lenne. :)) De, komolyra fordítva a szót, az első bejegyzés megjelenésekor, látva a január megemlítését, arra gondoltam, hogy ez az oldal vonzó lehet bárkinek, de a dátum meglobogtatásával mindenkit ki is zár élből. Ráadásul, ez a kocka-el-van-vetve hozzáállás, majdhogynem elhatározottság, sehogy sem passzol a folytatás kérdésességéhez.

Kérdéses > Ezeken felül én még egyfajta zsarolásnak is látom ezt az egészet. Fizettek vagy meghalok. Ilyen szempontból tulajdonképpen ezt mondom. A rám vetülő nézőpontok közül talán ez a legkellemetlenebb. De azok sem piskóták, amiket mondasz.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr824897735

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása