HTML

Bárki > Nekem annak idején azt mondta az anyukám, hogy soha ne feküdjek le olyan férfival, akitől nem tudok gyereket elképzelni. Lehet, hogy kissé régimódi (vagy akár nagyon), de van valami igaza.

Kérdéses > Képzeld, én meg egy olyan helyről jöttem, ahol mindenki mindenkinek a szülője és gyermeke is egyben, és ott mást szoktak tanácsolni egymásnak az emberek. Ott azt mondják, hogy soha ne szexeljünk olyan társadalomban, ahol bizonyos felnőttek sajátjai lennének az esetleg megszülető gyermekek.

Bárki > És hol van ez az "ott", ahonnan "jöttél"?

Kérdéses > Ezt egy olyan nézőpontból tudnám megmutatni neked, ahonnan az a világ is látszik, amiben anyukád azt a másik dolgot tanácsolta neked. Konkrétan, az emberek közötti teret nézve tudnám neked mind a kettőt megmutatni, illetve azt, hogy egymáshoz képest ezek hol találhatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr694924233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása