HTML

...

Aboriginal-Proverb-300x215.jpg

...

Bárki > Neked mi a feladatod itt, a földön?

Kérdéses > Ha jól sejtem, ezt valami karmikus-reinkarnációs nézőpontból kérdezed.

Bárki > Jól sejted.

Kérdéses > Ha úgy vesszük, érzek feladatomnak valamit, de azt azért hadd mondjam el, hogy az én szememben a reinkarnáció egyenlőre csak elmélet.

Bárki > Jó, de tegyük fel, hogy igaz ez az "elmélet".

Kérdéses > Rendben, tegyük fel.

Bárki > Ez esetben mi a feladatod az életben?

Kérdéses > Szerintem az általam érzékelhető dolgok, gondolatok, érzések, hatások, történések, satöbbi, satöbbi megvilágítása, vagyis egyszerűbben fogalmazva: a teljes helyzet megvilágítása a dolgom. Nyilván ez mások megvilágítását is jelenti, és nyilván csak azon a szinten, ahogy én ezekre képes lehetek/vagyok.

Bárki > Miből gondolod, hogy ez a feladatod?

Kérdéses > Mert nem érdekel semmi más. Még az életben maradás sem érdekel. Sőt. A feladatomnak látom, hogy a halált válasszam, amint a helyzetet, vagyis a teljes helyzetet majd ezzel tudom megvilágítani. Arra számítok, január környékén ez akár meg is történik.

Bárki > Most mivel tudod leginkább megvilágítani a helyzetet?

Kérdéses > Jelenleg az életben maradásommal, vagyis az életben maradásom kérdésességével. Tehát azzal, hogy ilyen szempontból is kérdéses vagyok.

Bárki > És ezt miből gondolod? Mármint, miből gondolod, hogy ezzel világítod meg?

Kérdéses > Onnan, hogy ez okoz megkönnyebbülést. Vagy gondolod, hogy lehet valakinek olyan feladata, aminek végrehajtásában időnként erőlködnie kell?

Bárki > Hát persze!

Kérdéses > Hogyan lehet valakinek erőszakkal járó karmikus feladata?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr294886577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása