HTML

Bárki > Egyszerűen nem értem, miért kell birtokolni valakit. Miért kell a másikra rátelepedni? Miért nem lehet az embernek úgy párja, hogy az ne fojtsa meg?

Kérdéses > Te most a párkapcsolatokról, az intimitásról beszélsz.

Bárki > Igen. Mindenki azt hirdeti, hogy ne legyen birtoklás, de senki sem tudja megcsinálni.

Kérdéses > Számomra pedig a birtoklásmentességet nehéz elképzelni. Mármint egy olyan világban nehéz elképzelni, ahol van birtoklás a megélhetés területén, van birtoklás a lakhatás területén, van birtoklás a gyermeknevelés területén, van birtoklás a tudás területén, és az élet összes többi területén is van birtoklás. És ez a világ egy ilyen világ. Ha minden életterületen jelen van a birtoklás, akkor a birtoklás hogyan ne legyen jelen az intimitás területén?

Bárki > Nem tudom.

Kérdéses > Sőt. Fogadjunk, ha a birtoklás nem lenne jelen a lakhatásban, a megélhetésben, a gyermeknevelésben, meg az összes többi életterületen, akkor a birtoklást beletenni nem tudnánk az intimitásba. Még cipőkanállal sem.

Bárki > Ezen így, még nem gondolkoztam.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr614943388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása