HTML

Kérdéses > Elmondod végre, mi ez a “konkrét elképzelés”, amit a múltkor, a nemek közös korlátozottsága kapcsán említettél?

Bárki > Ja. Ez tulajdonképpen egy kezdeményezés, egy szexuál-improvizácós keret, beleértve az improvizációs keret megformálását is (a hely, a kellékek, a díszletek, a sajtóközlemények, a felvezetőszöveg, illetve a kerettörténet megtervezését), ami improvizációs keretben egyrészt a férfiak megtanulhatják annyira kívánatosnak látni/venni és annyira érezni/élvezni egymást, mint amennyire kereten kívül látják/veszik/érzik/élvezik a nőket, másrészt a nők annak függvényében adhatják bele magukat az improvizációba szexuálisan, amilyen mértékben a férfiak az egymás kívánatosságát és élvezetességét a kereten belül már elérték. Ez nem egy egyalkalmas dolog, hanem egy többalkalmas, folyamatos fejlesztés, vagyis keretfejlesztés közösen és önfejlesztés is egyénileg, testi-lelki, érzelmi-értelmi téren.

Kérdéses > Van még valami?

Bárki > Van. Rengeteg minden. Viszont most mennem kell, később mesélek.

Kérdéses > Addig én is gondolkodom.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr344918291

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása