HTML

Kérdéses > Egy csomó minden van.

Bárki > Mondd sorban!

Kérdéses > Oké. Egyrészt, még mindig nem működik a blogon a kommentmotor, viszont hétfőn-kedden valószínűleg kapok a beüzemeléséhez egy komolyabb programozói segítséget, de ez még nem biztos.

Bárki > Más ezen kívül?

Kérdéses > A szexuál-improvizációs kerettel kapcsolatban kaptam megkereséseket, és kaptam további, fontos, lényeges infókat is, úgyhogy sürgősen össze szeretnék hozni egy komolyabb blogbejegyzést a témában. Sőt. A témában szeretnék csoportos beszélgetéseket is inspirálni, csak közben a bungee dying-os cikk, illetve annak utóhatásai most viszik az energiáimat, mint a cukrot, és a halál is egy fontos téma, illetve jelenleg most ez a legfontosabb.

Bárki > Ez mit jelent?

Kérdéses > Például azt, hogy a Facebook-on még semmit nem akarok az alapítvány cikkeiből megosztani, mert a cikkek még egyenlőre vagy főleg rólam, vagy főleg a halálról szólnak, és ezekkel az ismerősi köröm még nem akarom sokkolni. Úgyhogy a statisztikák szerint jelenleg még csak 8-12 ember látogatja naponta az oldalt, ők viszont fullra rendszeresen. Ha meg tudnék osztani egy épkézláb cikket a Facebook-on, ez a szám akár a többszörösére is változhatna.

Bárki > És akkor hogyan tovább?

Kérdéses > Nem tudom. Millió elképesztően érdekes felvetés van körülöttem, a gyermekekkel való együttlét, a közösségteremtés, a társadalompszichológiai keretek és mindenféle témában. Amint lesz kedvem ezekkel foglalkozni, megírom ezeket, és akkor majd meg is osztanék pár dolgot a Facebook-omon.

Bárki > És mikor lesz kedved?

Kérdéses > Szerintem, ha lemegy ez a halálpara dolog, amit most a környezetemben érzékelek. Ha lemegy, majd írok az előbb említett dolgokról, ha viszont nem megy le, akkor inkább a halálról írnék tovább, egészen addig, amíg onnan jön az energia.

Bárki > Még valami?

Kérdéses > December végével megszűnik a jelenlegi helyem, ahol lakom. Szerintem az alapítványnak az a jobb, ha valahogy Budapesten, és ezen belül is a belvárosban maradok. Egyenlőre nem tudom, mi lesz, még a végén újra aktuálissá válik a január hetedike, pedig már úgy volt, hogy márciusig látszanak előre a dolgok.

Bárki > Persze mondhatná valaki az ismerőseid közül, hogy költözz oda, csakhogy ez a leiratkozás dolog, amit tervezel mindenkit előre frászba hoz, senki nem szeretne olyan helyzetbe kerülni, hogy a lelkiismerete miatt ne tudjon kitenni téged.

Kérdéses > Ezt magam is így gondolom, úgyhogy ezt a lakhatás dolgot valahogy teljesen másképp kellene megoldani.

Bárki > Mégis hogy?

Kérdéses > Nem tudom, de mindegy is. Nem gondolom, hogy ez akkora probléma. Sőt. Lehet, hogy visszaköltözöm a Népszínház utcába, elvileg a kisszobát szabaddá lehet tenni erre a célra. Asszem beszélek a családommal.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kerdeses.blog.hu/api/trackback/id/tr404924337

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása